15 Ιουλ 2013

Κατάληψη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας- Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα

Aίσχος, διαλύουν τη δημόσια τεχνική εκπαίδευση για τα ιδιωτικά ΙΕΚ !!!

Ακολουθεί η ενημέρωση από το ΘΑΡΡΟΣ

.....Τελευταία Ενημέρωση: 15/07/2013 09:26Αποκλεισμένη είναι από το πρωί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, από καθηγητές που αντιδρούν στα μέτρα της  διαθεσιμότητας και των απολύσεων στον κλάδο τους.Έτσι από τις 8.00 το πρωί, κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας και κατάληψη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στον 6ο όροφο του Διοικητηρίου.Ακόμα έχει προγραμματιστεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας, στο 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας.

Έφτασε στις Διευθύνσεις Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Χώρας, κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των εκπαιδευτικών που είναι προς απόλυση – διαθεσιμότητα, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι υπηρεσιακοί τους φάκελοι και να ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα τους θέσει εκτός σχολείου. Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου απολύονται συνολικά 62. Από Αργολίδα 9, 14 από Αρκαδία, 17 από Κορινθία, από Λακωνία 7 και από Μεσσηνία 15.
tharrosnews

_________________________________________________________________________

Kαταργούνται τμήματα των ΕΠΑΛ -ΕΠΑΣ του Νομού

Από Αναγνώστη
Μόλις ενημερώθηκα από τον αντιπρόεδρο του δεκαπενταμελούς της 1ης ΕΠΑΣ Καλαμάτας πως μίλησε με τον .... και του είπε ότι τα τμήματα Κομμωτικής, Αισθητικής και Βοηθών Φαρμακείου καταργούνται. Ούτε α΄μα δυστυχώς ούτε β' τάξη μπορεί να υπάρξει τη νέα χρονιά, διότι απολύονται οι καθηγητές αυτών των τμημάτων. του είπε ότι θα πάνε στη νομαρχία αύριο να συζητήσουν το θέμα και θα τον ενημερώσει, αλλά του τόνισε ότι πρέπει να κινητοποιηθούν και οι μαθητές. Πρέπει να γίνει κάτι ώστε το θέμα να μην κλείσει έτσι ! 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ! Όσοι έχετε γνωστούς από αυτά τα τμήματα ενημερώστε τους να οργανωθούμε όπως τον Νοεμβρη . ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!