26 Ιουλ 2011

Συγχαρητήρια στα παιδιά !!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά !!! Μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες κατάφεραν και πέτυχαν τέτοιες επιδόσεις ...

Πολύ καλές επιδόσεις στις πανελλαδικές από μαθητές της Πύλου

    Ηλίας Νικολακόπουλος, Φώτης Δρακόπουλος, Βασίλης Μαντόγιαννης Ηλίας Νικολακόπουλος, Φώτης Δρακόπουλος, Βασίλης Μαντόγιαννης
    Πολύ καλές επιδόσεις είχαν φέτος οι απόφοιτοι του Λυκείου Πύλου, στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίοι δηλώνουν πως προσπάθησαν να μην έχουν άγχος, ούτε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αλλά ούτε και στις εξετάσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς πίστεψαν στον εαυτό τους, διάβασαν με σύστημα και δεν σταμάτησαν να ασχολούνται με τα χόμπι, τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τους φίλους τους.
    O Ηλίας Νικολακόπουλος συγκέντρωσε τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στο σχολείο του, 19,53. Η Ιατρική Αθήνας είναι ο στόχος που θέλει από μικρός να πετύχει. Του αρέσει το ότι η επιστήμη αυτή  συνδυάζει... πολλές επιστήμες μαζί! Γι΄αυτό το λόγο τον κέντριζε από παλιά. "Η χρονιά είχε κάποια πίεση, αλλά όταν έχεις σταθερό πρόγραμμα και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, όλα πηγαίνουν καλά. Δεν πρέπει να ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και να προχωράς  όχι με εξοντωτικό αλλά με αποδοτικό διάβασμα" δηλώνει ο ίδιος.
    Ο Βασίλης Μαντόγιαννης θέλει να γίνει πολιτικός μηχανικός και συγκέντρωσε βαθμό πρόσβασης 18,87. Και ο Βασίλης διάβασε με πρόγραμμα όλη τη χρονιά, το οποίο όμως συνδύασε και με τη διασκέδαση που είχε ανάγκη. Συνέχισε να βλέπει τους φίλους του και αξίζει να σημειωθεί πως δεν άφησε στιγμή το μπάσκετ, στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Επαιζε μέχρι και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων!
    Ο Φώτης Δρακόπουλος με ΒΠ 18,08 σκέφτεται να δηλώσει ή το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. "Μου αρέσει ό,τι έχει σχέση με τους υπολογιστές, θεωρώ πως έχω κλίση στο χώρο αυτό. Δεν είχα πολύ άγχος στην τρίτη λυκείου, όμως η αλήθεια είναι πως... χαίρομαι που τελείωσε αυτή η χρονιά!" σχολιάζει.
    Από το Λύκειο Πύλου πολύ καλές βαθμολογίες είχαν ακόμη οι απόφοιτοι: Αδαμαντία Αρβανίτη 18,53, Θανάσης Τσίτσος 17,47, Γιώργος Καλδής 17,30, Κυριακή Κωνσταντακοπούλου 17,28, Κωνσταντίνος Χαραμαράς 16,96, Ολγα Αλευρά 16,72, Αναστάσιος Σαρδέλης 16,40, Φώτης Διπλάρης 16,28, Γεώργιος Πανταζόπουλος 16,28.