11 Μαΐ 2011

Γιά τη σημερινή δολοφονία ενός αθώου πολίτη στο κέντρο της Αθήνας


                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Ημερομηνία: 10/05/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η σημερινή δολοφονία ενός αθώου πολίτη στο κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύει περίτρανα πως η πολιτεία, η αστυνομία και οι υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών βρίσκονται σε πλήρη διάλυση. Πλέον είναι πασιφανές, πως ο έλεγχος  των συνοικιών της Αθήνας βρίσκεται σε αδίστακτες συμμορίες που δε διστάζουν να δολοφονήσουν ακόμα και για μια κάμερα βιντεοσκόπησης. Η σημερινή κυβέρνηση είναι αδύνατη να εκπληρώσει ακόμη και τα στοιχειώδη καθήκοντά της.
Καλούμε άμεσα τόσο το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και τους Δήμους, να αναλάβουν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες τους-από τους οποίους έχουν επιφορτιστεί να τους προστατεύουν-ξεριζώνοντας το κακό από όπου κι αν προέρχεται. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αλλάξουν την ονομασία του λεκανοπεδίου από Αττική… σε «Σικάγο», βάσει των νέων εντολών που δίνονται από τα κέντρα της «παγκοσμιοποίησης».
Δημοκρατία δε σημαίνει ασυδοσία και καταπάτηση των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων. Σε όλα υπάρχουν όρια. Όπως πάντα υπήρχε το δικαίωμα της φιλοξενίας και του ελεύθερου λόγου έτσι πάντα υπήρχε ο εξοστρακισμός και το βάραθρο…