10 Απρ 2011

Τα κομματόσκυλα



 δεν έχουν πατρίδα

Εδώ και πολλά χρόνια τα κομματόσκυλα αλωνίζουν αυτόν εδώ το τόπο με πολλούς και διάφορους τρόπους.... Το κάθε κομματόσκυλο παίρνει εντολές από τις πολιτικές τοπικές οργανώσεις και σαν τελάλης διαμηνύει τις ιδέες του κόμματος.
Μίζεροι άνθρωποι που για μια θέση να βολέψουν την κεφάλα τους στο δημόσιο γλύφουν τους πάντες και τα πάντα. Δεν νοιάζονται για τίποτα, δεν τους αγγίζει καμία πολιτική και οικονομική καταστροφή της χώρας.
Το κομματόσκυλο είναι πιστό και δεν αλλάζει αφεντικό, και δεν είναι άλλο από το κόμμα που υπηρετεί με μεγάλο ζήλο. Το κοματόσκυλο βρίσκεται παντού, στις πορείες και στις διαδηλώσεις, στα κανάλια και τις εφημερίδες, στις εκδηλώσεις και στα κοινωνικά φόρουμ.
Είναι η κατάντια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας να γίνεται ένας άνθρωπος δούλος για μια θέση στο δημόσιο έστω και με σύμβαση. Προσκυνούν και αποθεώνουν τον κάθε πρόεδρο που βγαίνει και τους αραδιάζει ένα σωρό ψέματα, τα κομματόσκυλα αυτα χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν από ικανοποίηση και ηδονή.
Δεν έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να καταλάβουν ένα πράγμα, τους εκμεταλλεύονται τόσα γενιές ανίκανων πολιτικών και δεν μπορούν να δουν τι τους σερβίρουν, τρώνε λαίμαργα σαν τα γελάδια στο παχνί το άχυρο της βλακείας και της αποχαύνωσης.
Το κομματόσκυλο είναι αφοσιωμένο στον αφέντη, είναι υπόδουλο στη κομματική εξουσία, και αδιαφορεί για την αξιοπρέπεια που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος.
Δεν μπορεί να καταλάβει ότι τον δουλεύουν ψιλό γαζί και τον έχουν αφήσει όμηρο σε μια θέση εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου και μετά από λίγο τον διώχνουν, και θα βάλουν νέα κομματόσκυλα που περιμένουν εναγωνίως να μπούνε και αυτοί στο δημόσιο.
Τα κομματόσκυλα μεταξύ τους ανταγωνίζονται ποιος θα προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες στο κόμμα για να ανανεωθεί ξανά η σύμβαση εργασίας. Δεν έχουν ιδεολογία δεν έχουν τίποτα, είναι παλιάτσοι που προσπαθούν να κρατηθούν από το σαπιοκάραβο και με το βάρος τους θα το βουλιάξουν. Είναι πολιτική καταστροφή η κομματική δουλοπρέπεια των κομματόσκυλων που τρέχουν δεξιά και αριστερά για να δείξουν ότι είναι κάποιοι στην κοινωνία. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση το κομματόσκυλο κάποια στιγμή όταν γεράσει καταλαβαίνει ένα πράγμα, ότι αφιέρωσε όλη του τη ζωή για έναν μεγάλο πολιτικό αγώνα που ονομάζεται το απόλυτο τίποτα.

trikalaweb.blogspot.com