21 Σεπ 2010

Θ. Πάγκαλος: "Μαζί φάγαμε τα λεφτά"

"ΟΧΙ, Πάγκαλε: Τα λεφτά τα φάγατε εσείς και τα λαμόγια που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο"

              Γράφει η Πόπη Σουφλή

Θ. Πάγκαλος: «Η απάντηση στην κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου για το πως φάγατε τα λεφτά; είναι αυτή: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Σας διορίσαμε. Σε μια εξευτελιστική για τη χώρα κατάσταση. Διπλασιάσαμε το κόστος του δημοσίου».
Την απάντηση αυτή έδωσε ο Θ. Πάγκαλος κατά την τοποθέτησή του στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης η οποία συνεδρίασε για το νομοσχέδιο Ραγκούση για τις μετατάξεις συγχωνεύσεις στο δημόσιο.

Ε, λοιπόν....Ως εδώ και μη παρέκει!
Το θράσος του Θόδωρου Πάγκαλου, είναι γνωστό. Δεν θα περίμενα τίποτε διαφορετικό, από τον άθρωπο που το όνομά του συνδέθηκε με μαύρες αλυσίδες στην προδοσία του Οτσαλάν.
Δεν θα περίμενα τίιποτε διαφορετικό, από τον άνθρωπο που την νύχτα των Ιμίων, ΤΟΛΜΗΣΕ να πει ότι "Να πούμε στον κόσμο, ότι την Ελληνική Σημαία την πήρε ο αέρας"
Τα πολλά χρόνια στην εξουσία, έφθειραν και διέφθειραν το νου και τη σκέψη του βαρέως βαρών πολιτικού ανδρός, σε σημείο που να θέλει να καταστήσει συνένοχους στο ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ όσων κυβέρνησαν τούτον τον τόπο, αυτούς που διορίστηκαν στο Δημόσιο.
ΑΚΟΥ Πάγκαλε.
ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ! ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ τον απλό πολίτη, που αγωνίζεται νυχθημερόν για να τα φέρει βόλτα και ζήσει την οικογένειά του.....