9 Σεπ 2010

Στη Καλαμάτα ο Περιφερειάρχης για τα...σκουπίδια



  • Συνέντευξη Τύπου με θέμα το νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό θα παραχωρήσει αύριο (Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου) ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτης Χατζημιχάλης, στα Μέσα Ενημέρωσης του νομού Μεσσηνίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο νομό.
    Η συνέντευξη θα δοθεί στην Καλαμάτα, σε χώρο που θα καθοριστεί από το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, μετά τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΔΚ Μεσσηνίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι. Αξίζει να τονίσουμε ότι η λύση Σούκου για την Καλαμάτα έχει προχωρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο με ότι αυτό συνεπάγεται για την επόμενη μέρα στην διαχείριση των απορριμάτων σε περιφερειακό επίπεδο αλλά και την λύση για την μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους. Βέβαια τα θέματα αυτά θα διαχειριστεί ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης με συγκεκριμένες δομές και αποτελέσματα.

    more




  • Μεγάλη δημοσκόπηση για τη Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εξέλιξη
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
    ΣΕ εξελιξη μέχρι αργά το απόγευμα ήταν σήμερα η πρώτη επίσημη μεγάλη δημοσκόπηση για τις εκλογές στηνΠεριφέρεια Πελοποννήσου που διεξάγεται απο την MRB για λογαριασμό σύμφωνα με πληροφορίες πολιτικού κόμματος καθώς στα δείγματα που κλήθηκαν να απαντήσουν ήταν και ορισμενοι αναγνώστες μας και σε μια περίπτωση φιλικό μας πρόσωπο.
    Η δημοσκόπηση αφορούσε τόσο την πρόθεση ψήφου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την Περιφέρεια με προτάσεις μεταξύ των υποψηφίων ΔράκουΤατούλη και Γόντικα αλλά και την προτίμηση του κόμματος που εκφράζει τους ψηφοφόρους. Αρκετές απαντήσεις πάντως έδειξαν σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ότι οι πολίτες δίνουν βάρος στη Περιφέρεια επιλέγοντας συγκεκριμένο υποψήφιο και ελάχιστα σε κάποιο κόμμα που προτιμούν.
    Στο ερωτηματολόγιο τέθηκε και το θέμα προτίμησης κόμματος αν διεξάγονταν εκλογές την επόμενη εβδομάδα με μεγάλο μερίδιο αδιευκρίνιστης ψήφου αλλά και επιλογές που αφορούν τα στατιστικά στοιχεία των ερωτηθέντων. Με βάση το ερωτηματολόγιο μπορούν να βγούν ορισμένα συμπεράσματα για το που βρίσκεται το άρωμα εκλογών καθώς η μάχη ακόμα δεν έχει ανάψει για τα καλά...
    Radio Kyparissia