15 Ιουν 2008

MADE IN MACEDONIA


MADE IN MACEDONIA
e-mail από san...@hotmail.com


Μόλις είδα την εξής ετικέτα σε ένα ρούχο: Made in Macedonia, Fabricado na Macedonia, Hecho en Macedonia.(δυστυχώς δεν κατάφερα να το βγάλω φωτο) (εμείς γιατί είμαστε εδώ;).

To εν λόγω ρούχο είναι μιας ακριβής μάρκας,αν και όχι τόσο γνωστής,και πρόκειται για ένα ταγιέρ (250 ευρώ η φούστα απ'οπου είδα το καρτελάκι αυτό).
Προσωπικά, αν έβλεπα ένα τέτοιο καρτελάκι σε κάποιο ρούχο, πόσο μάλλον ακριβό και σε πολύ επώνυμο μαγαζί, δεν υπήρχε περίπτωση να το αγοράσω. Όχι επειδή είναι φτιαγμένο στα Σκόπια, ούτε που με νοιάζει που φτιάχτηκε.
Αλλά επειδή εισάγεται στην Ελλάδα και δεχόμαστε να γράφει πάνω "Μade in Macedonia".Αυτή που θα το αγοράσει δηλαδή θα νιώθει περίφανη που θα το φοράει;;;;
Και από πότε έχουν το δικαίωμα να αποκαλούνται Μακεδονία, αφού δεν έχει αποφασιστεί τίποτα περί αυτού... Οι εισαγωγικές εταιρίες δεν θα έπρεπε να σκέφτονται μόνο το χρήμα και το συμφέρον τους αλλά να κάνουν και λίγο πολιτική. Αν έλεγαν στους Σκοπιανούς, που είναι γνωστό ότι πεινάνε, δεν θα σας στείλουμε για φασόν και ούτε θα σας πληρώσουμε αν πάνω γράφει Μακεδονία, θα τολμούσαν να το γράψουν??? Αλλά...μπρος στο χρήμα τι είναι όλα τα άλλα;;; (παρακαλώ να δημοσιεύσετε το παραπάνω κείμενο.Δεν αναφέρω ούτε μάρκα ούτε κατάστημα για να μη θεωρηθεί ότι κάνω απροκάλυπτη δυσφήμιση)
Αναρτήθηκε από taxalia! στις Παρασκευή, Ιούνιος 13, 2008 7 σχόλια
Ετικέτες FYROM