14 Μαρ 2008



ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αγωνία για την κάλυψη των θέσεων
Τις 2.250 φτάνουν οι θέσεις που δίνει το υπουργείο Παιδείας στο ΤΕΙ Καλαμάτας όσον αφορά στους εισακτέους για την ακαδημαϊκή χρονιά 2008-2009. Το πόσες από αυτές όμως θα καλυφθούν, λόγω του γνωστού θέματος της βάσης 10, είναι άγνωστο, ενώ, αν θυμηθούμε τα περσινά δεδομένα, τα πράγματα δε φαίνονται καθόλου αισιόδοξα.Για παράδειγμα, πέρυσι από τις 1.852 θέσεις του ΤΕΙ Καλαμάτας είχαν καλυφθεί μόνο οι 622! Δηλαδή, είχαν μπει 134 νέοι φοιτητές στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και 488 στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας.
Διαβάστε περισσότερα...
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Επαναληπτική ψηφοφορία για τον πρόεδρο
Επαναληπτική ψηφοφορία, μεταξύ των δύο πρώτων σε σταυρούς προτίμησης Ειρήνη Μουντανέα και Παναγιώτη Νασόπουλο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 19 Μαρτίου, θα χρειαστεί προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος στο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μεσσηνίας.
Στην προχθεσινή διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Π. Νασόπουλος έλαβε 67 ψήφους και η Ειρ. Μουντανέα 55.Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν: Αντ. Ζέρβα, Χαρ. Λευκιμιάτης, Ειρ. Μουντανέα, Παρ. Καμαρινάκης. Αναπληρωματικά μέλη οι: Κ. Μαστραγγελόπουλος, Π. Αθανασόπουλος, Γ. Μπουγάς, Α. Πατρίκη και για την Εξελεγκτική Επιτροπή Ηλ. Αθηναίος, Π. Μπαξεβανάκη, Κ. Μωρακέα.
Διαβάστε περισσότερα...