6 Φεβ 2008



Πανεπιστήμιο

Σύντομα η απόφαση για παραχώρηση χώρων από Δήμο
Συνάντηση με θέμα τη συνεργασία Δήμου και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την επέκταση και βελτίωση των κτηριακών του υποδομών είχαν χθες στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Π. Νίκας και η πρόεδρος των τμημάτων της Σχολής Καλαμάτας, Γ. Ξανθάκη.
Διαβάστε περισσότερα...


Επιστολή Καραμπάτου προς Βουλγαράκη

Το λιμάνι της Καλαμάτας, πύλη στη Μεσόγειο
Επιστολή προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Γιώργο Βουλγαράκη για το λιμάνι Καλαμάτας, απέστειλε ο Γιώργος Καραμπάτος, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Διαβάστε περισσότερα...



ΣΥΝ

29 αντιπρόσωποι στο ΣυνέδριοΣτην τελική ευθεία πριν το 5ο Συνέδριό του βρίσκεται ο Συνασπισμός, του οποίου οι εργασίες ξεκινούν αύριο, ενώ την Κυριακή θα εκλέξει και το νέο του πρόεδρο. Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, χθες ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του κόμματος Σπ. Μωρακέας και ο νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ, Θ. Πετράκος, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.
Διαβάστε περισσότερα...


Κοινωνία Πληροφορίας

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την ηλεκτρονική Πολεοδομία
Την ολοκλήρωση των υποδομών στη Νομαρχία Μεσσηνίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας και την έναρξη των διαδικασιών για την ηλεκτρονική Πολεοδομία ανακοίνωσε χθες ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, με αφορμή επίσκεψη κλιμακίου του προγράμματος.
Διαβάστε περισσότερα...


Tσακώνα - Καλαμάτα

Πολύ σύντομα στο ΥΠΕΧΩΔΕοι εκτιμήσεις απαλλοτριουμένων
Κανονικά προχωρεί η διαδικασία εκτιμήσεως της αξίας των απαλλοτριουμένων ακινήτων από Τσακώνα μέχρι Καλαμάτα, στο συγχρηματοδοτούμενο άξονα Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας.
Διαβάστε περισσότερα...