22 Νοε 2007

Μικροβιολογικό ναι, ακτινολογικό όχι στο Κέντρο Υγείας Πύλου


Επιτέλους τέλος με τη θέση του μικροβιολόγου στο Κέντρο Υγείας Πύλου
Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής για τη μονιμότητα της οργανικής θέσης σήμερα το εργαστήριο δουλεύει και θα δουλεύει σε μόνιμη βάση. Οι κάτοικοι της Πύλου και της γύρω περιοχής δεν θα ταλαιπωρούνται πλέον με το καθεστώς που προϋπήρχε της αμφιβόλου μονιμότητας, όταν το εργαστήριο δούλευε και δεν δούλευε φέρνοντας αναστάτωση στους κατοίκους।
Με δεδομένο το γεγονός ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας αντελήφθη και έδωσε άμεση λύση στο μείζον τούτο ζήτημα, είναι βέβαιο ότι θα λύσει και το πρόβλημα του ακτινολογικού εργαστηρίου το οποίο μετά τη συνταξιοδότηση της βοηθού παραμένει κλειστό।
Οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας σκοπεύει άμεσα να λύσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο νομό προκειμένου να γιατρευτεί η πάσχουσα κατάσταση.
Η περίπτωση της μόνιμης λειτουργίας του μικροβιολογικού εργαστηρίου δεν αποτελεί γεγονός πληροφοριών αλλά απόδειξη των σωστών ενεργειών της διοίκησης. Ως εκ τούτου εμείς οι Πύλιοι θεωρούμε ότι η διοίκηση θα μας φέρει και βοηθό ακτινολόγου ώστε το Κέντρο Υγείας Πύλου να αναρρώσει πλήρως.

Τάκης Αλεξάκης